tisdag 9 februari 2016

Massa med energi

Idag har det varit fullt ös från början till slut. Började med möte med kollegorna i Östersund i morse. Kul att prata med dem igen, även om det var lite problem med ljudet. Vi hade forskarmöte som var riktigt kul att vara med på. Drog upp till Linton för att ha lektion och jag lyckades få hela klassen att bilda team som de ska jobba i resten av terminen. Hade korta enskilde möten med var och en av teamen - de hade fyllt i teamkontrakt. Jag gillar tanken med teamkontrakt. Prata om hur man vill samarbeta före allt går åt skogen.

Lunchdejt med en kollega - vi diskuterade allt mellan himmel och jord. Han driver ett intressant projekt där han vill vara en del i omvandlingen av East Lansing till universitetsstad. Vissa delar är fortfarande väldigt mycket en bilstad. Jag kan känna igen den omvandlingen från Uddevalla och Göteborg och se hur den är i Östersund.

Tillbaka till Bessey och jobb. Håller på och läser teori för att skriva en artikel :) Pratade med Les och var på skrivgrupp. Idag diskuterade vi ord och ordens betydelse för att få studenter att göra som man vill. Grymt nyttigt!

Promenerade hemåt och sitter nu och jobbar med teorin. Never ending story ;) Jo, jag kommer att somna helt ovaggad ikväll!


Inga kommentarer: