söndag 12 juni 2011

Helg!
















Nu när det är helg måste jag, och A M, utforska omgivningarna. Lördagen började med inköp av shorts, det är fruktansvärt varmt här. Vi skulle till en marknad sen, men den bestod av sex försäljare, så det var lite pinsamt det hela. De stod i ett hörn av Stora Torget och det var bara trist. Efter detta begav vi oss till Frösöluffen, en lunk, gå eller springa lopp med start vid Stocketitt. Där fanns det en bonde som plöjde med hästar och Östersunds-Posten. Klart att vi blev intervjuade och jag hoppas att vi kommer i papperstidningen också. Fantastisk vacker var själva promenaden, men så varm.

Snabbt hem till lägenheten och duscha och sedan iväg till en kollega för att grilla hemma hos henne. Väldigt trevligt och gott, grillad älgfilé är smaskigt.


Idag har vi varit på Meteoritmuseumet i Lockne och sedan på utflykt. Utflykten blev av det längre slaget och bilen är hur smutsig som helst efter att vi har kört på en massa grusvägar. Mycket jämtländsk skog har vi sett och en massa annat spännande. Vi gick kraterstigen och fick sällskap av ca 1 miljon mygg och det var lite trist. Hade varit kul om vi hade kunnat läsa lite av det som stod på skyltarna.

Inga kommentarer: