fredag 28 augusti 2009

Semesterresa 2009 part 4




Idag skulle det ske - vi skulle hämta bilen. Efter en stadig frukost drog vi våra resväskor till flygbussen. Och den chauffören körde på beting, för inte sjutton hann vi sätta oss ner eller ställa väskorna där de skulle. Minusbetyg på honom.




En liten bil med lite motor hade vi beställt och det fanns att hämta för oss på flygplatsen. Och jag bara älskar att köra utomlands - inte hemma för det är bara en massa stress.


Så nu skulle här köras till Guernica och dit kom vi efter lite letande. Ett ställe klart värt att besöka. Finns lite historia kring andra världskriget där och sen Picassomålningen på en vägg.




Och sen var det backe upp och ner utmed Biscayakusten. Så fantastiskt vackert och en så massa folk på stränderna. och INGENSTANS att äta. Så till sist blev det ett besök på en stormarknad och så åt vi utanför som två gamla luffare...




Hotellet var bokat i Burlada utanför Pamplona och dit kom vi vid sextiden. Svettiga, hungriga och trötta. Men efter lite letande hittade vi en fantastisk spansk bar där vi kunde få lite mat och öl.

Inga kommentarer: