fredag 16 januari 2009

Ny skolkurs och resa genom landet

Igår började jag en ny kurs på ITuniversitet, förändringsledning. Spännande och samtidigt hemtamt. Hemtamt för nu fattar jag mer av det systemet och vad som krävs för att vi ska kunna lyckas med det som vi har förutsatt oss. Och spännande för det är ny lärare och lite nya i kursen. Samt att ämnet är nytt och roligt.

På eftermiddagen drog jag och sambon iväg till Leksand. En fantastisk resa för det är vacker, men attans långt. Och speciellt som jag bara skulle vara där ett dygn. Men en begravning måste man vara med på, så det var bara att sätta sig i bilen och njuta av talböcker och Bruce Springsteen. Och maten på en vägkrog :-(

Begravningen var bra. Självklart väldigt sorglig, men samtidigt lite förhoppningsfull. Om att sambons pappa slipper lida och ha ont och att höra glada minnen av honom. Och jag gillade att prästen uppmanade oss andra att förvalta den tid vi har kvar på jorden.

Nu sitter jag på tåget och ska läsa så mycket jag orkar. En ny litteraturuppgift ska in snart och det var en maaaassa att läsa innan dess.

1 kommentar:

Jennie sa...

Hej hej!
Försöket logga in på Hisingssiten och skriva mess till dej, men jag e väl utskriven. Och/eller glömt lösen. Får kolla på´t Har ju inte varit aktiv på ett tag... Är ju lite cykelsugen och funderar på Halvvättern eller tjejvättern i år. Ordnar klubben, du :), nån resa iår?
Ha det bra!
//Jennie