söndag 14 december 2008

Ensam hemma - finalen

Ja, nu är det slut på att var ensam hemma. Även om det är väldigt skönt att vara det ibland, så skulle jag ha väldigt svårt för att ha det så jämt och ständigt. Måste ju få delar av min kollektivkänsla uppfylld.

Nu när julen närmar sig känns det som om kollektivet är väldigt fridfullt och samspelt. Det enda frågetecknet är, som vanligt, bilen. Den borde vara två vissa delar av juletiden. Och jag har, precis som alla andra i kollektivet, ingen lust eller möjligthet att åka kommunalt till julefirandet.

Idag var jag i alla fall och spinnande. Ischiasnerven var på bus(h)humör idag, så det gick bara bra i 75 minuter. Och kraften i benet var väl sådär. och sen ska vi inte tala om kondisen. För ett år sen var det inga problem att spinna i tre timmar, men nu funderar jag vart maten kommer att hamna efter femton minuter. Så ett tag bestämde jag mig för att skita i alla ordinationer och bara spinna så mycket som jag vill för att få lite kondis.

Nu bär det iväg österut. Ska besöka vårt huvudkontor imorgon och i och med tidsförskjutningen så får jag åka kvällen innan. Hoppas på spännande och bra möten imorgon med alla kollegor.

2 kommentarer:

Jennie sa...

Se där ja, här bloggas det åxå. Ska jag läsa. Var spinnar du någonstans?
//Jennie

Karin sa...

Gissa vart?? HCKs egen spinning så klart!! Allmänt kallad HCK bastu....